بسم الله الرحمن الرحیم
سلام عرض میکنم خدمت دوستان عزیزم کسانی که وبلاگ بنده رو میخونن بنده رضا عربپور هستم مسئول هیئت محبان علی اکبر (ع) در استان کرمان و شهرستان کرمان سال تاسیس هیئت محبان علی اکبر (ع) سال ۱۳۹۶ میباشد این هیئت عمومی میباشد ولی به اسم چرا میگم به اسم چون هیچ کمکی از طرف هیچ شخص و یا ارگانی و حتی عموم مردم به این هیئت مذهبی نمیشه شاید هزار نفر از خیرین با خودشون فکر کنند چرا پولمان را خرج هیئت کنیم چرا خرج فقرا نکنیم البته طرز فکر خیرین عزیز ما درسته چون خیرین عزیز ما فکر میکنند اگر مبلغی را به هیئت ما بدهند فقط به نام دین هستش و به کام مسئولین هیئات های مذهبی و یا غیر ولی خدا شاهده کسی که تا الان تنهای تنها پای تمام مسئولیت های هیئت وایساده و تمامی مخارج رو خودش تاًمین کرده و خدا شاهده هیچ منتی هم سر آقام امام حسین (ع) و آقام علی اکبر (ع) ندارم چون دارم با عشق اینکار انجام میدم و مضراتش رو نمیشه به عینه در زندگیم مشاهده کردم ولی چرا بعضی از سرمایه گذاران ما حاضرند برای یک تراک موسیقی سرمایه گذاری کنند ولی حاضر نیستند برای بقای دین اسلام و ماندگاری نام ائمه (ع) هیچ جوری سرمایه گذاری کنند .
تنها خواهشم از خیرین محترم اینه که یکم به این مسائل توجه کنند اگر این هیئت ها اسپورت شوند چند تا بچه یتیم چند تا خانواده بی سرپرست هم در کنار این هیئت رشد میکنند .
دوستان عزیزی که میتوانند و دوس دارند برای ائمهاطهار (ع) نذر و یا کمکی کنند لطفا با شماره زیر تماس حاصل بفرمائید
09014739428
السلام علیک یا ابا عبدالله
و علی الارواح التيحلت بفنائک
علیک منی سلام الله
ابدا ما بقیة و بقية اليل و النهار
السلام علي الحسين
و علي علي ابن الحسين
و علي أولاد الحسين
و علي أصحاب الحسين .
هیئت ,ع ,علي ,علی ,خیرین ,ولی ,این هیئت ,و یا ,اکبر ع ,الحسينو علي ,علی اکبر

درباره این سایت